joomla template by Joomlashack

Valikko

Koti
Henkilötietoja
Kuvia
Linkit
- - - - - - -
Blogi
- - - - - - -
Ota yhteyttä
Kirjaudu
joomla template by Joomlashack
Ilotalosta rautatieasemalle PDF Print E-mail
Written by Juha Liesilinna   
Thursday, 02 June 2011

Westmalle – Zeeland – Muiderberg 280 km

Illalla ennen mnukkumaan menoa kun kirjoittelin blogia hotellin aulabaarissa, tuli Marjo sisään pyörää korjaamasta ja kysyi, että olisnko huomannut minkälaista porukkaa baarissa oli? Tarkemmin katsottuna tulimme johtopäätökseen, että olimme keskellä iloisten tyttöjen päivystysaluetta! Tuli sitten valittua sellainen hotelli yöpymispaikaksi...

Image

Aamulla sitten ei aamupalaa saanutkaan. Kaikki henkilöäkunnan jäsenet olivat ilmeisesti illan riennoistra niin väsyneitä, tää kaikki paikat olivat lukossa ja mikään ei toiminut! Jätettiin hieman kitkeränsuolainen lappu pöydälle avainten kanssa ja iskettiin mopot tulille ja tietä pitkin.

Image

Jumalaisen kauniita pieniä ensin Belgialaisia ja sitten Hollantilaisia kyliä. Aamupala syötiin matkan varrella ensimmäisessä avoimessa paikassa ja oli muuten hyvää. Ajeltiin pitkin pikkuteitä Zeelandiin, sieltä Zeeland sillan kautta pohjoiselle saarelle ja sieltä sitten patovallin kautta mantereelle. Tuulista mutta kaunista.

Image

Mantereella siirryttiin sitten moottoritieosastoon ja työnnettiin viimeiset satakunta kilometriä Muiderbergiin jonne saavuttiin viiden paikkeilla. Porukkaa oli jo paikalla eloiottelemassa iloista illan viettoa ja majoituksen jälkeen liityttiin seuraan.

Image

Majoitus oli vanhasta rautaieasemasta tehdyssä hotellissa missä kokouksetkin tulisivat olemaan. Juotiin ja syötiin hyvin oikein hyvässä seurassa. Ja viihdytään. Tätä sitten riittää sunnuntaihin asti

 Image

Image 

Last Updated ( Friday, 03 June 2011 )
 
< Prev   Next >
joomla template by Joomlashack
joomla template by Joomlashack
   

Free Joomla Templates By Joomlashack