joomla template by Joomlashack

Valikko

Koti
Henkilötietoja
Kuvia
Linkit
- - - - - - -
Blogi
- - - - - - -
Ota yhteyttä
Kirjaudu
joomla template by Joomlashack
Laivalle PDF Print E-mail
Written by Juha Liesilinna   
Wednesday, 08 June 2011

Jever – Bremen – Hampuri – Travemunde 340 km

Aamulla pakkailtiin kamoja ja kun minä kerran hävisin äänestyksen panimokierros vastaan linnamuseo, niin sinnehän meitä vietiin. Tasaisessa tihkusateessa.Onneksi linnan katto piti.

Image

Kiersimme paikallisen maakuntamuseon ja ihmettelimme vaikka sun mitä kauniita ja ihmeellisiä asioita ja esineitä. Poikkesimme vielä kahvilla ja väijyimme Forecaa milloin olis passeli aika lähteä uimaan kohti satamaa. Ei sellaista oikein näyttänyt löytyvän...

Image

Puolilta päivin sitten kamat pyörien päälle, sadekamat kehiin ja tihkusateeseen työntämään. Tihkusadetta riitti toistakymmentä kilometriä ja sitten alkoikin jo tulla kuuma. Päivä oli melko pilvinen mutta lämmin. Riisuttiin sadekamat ja jatkettiin matkaa pitkin suunniteltua reittiä. Kunnes Marjon mopo alkoi jälleen oireilla.


Tehtiin pikamuutos suunnitelmiin ja lähdettiin suunnistamaan moottoriteitä Travemundeä kohti, yhden tai kahden pysähdyksen taktiikalla. Täytyy nostaa naisille hattua, kun tulivat tyylipuhtaasti mukana, jopa Hampurin liikennesolmut, jotka eivät ole ihan sieltä Euroopan helpoimmasta päästä.

Image

Kommelluksitta päästiin Traven satamaan, osteltiin tuliaisia ja löydettiin yllättäen tuttuja satamasta, ja muitakin mukavia pyöräilijöitä. Katseltiin kymmeniä laivaan ajavia saksalaisia matkailuautoilijoita ja karavaanareita, taitaa olla lautalla tungosta tiedossa. Laivalla Hessu oli jo levitellyt sidontaliinat valmiiksi ja vetäisi Marjolle sähköt latausta varten. Suihkuun ja sen jälkeen nostamaan tytöille ”taistelijan maljat”!

Image

Katsotaan milloin tän saa sit päivitettyä. Laivalla kun toi nettiyhteys on enempi viitteellinen...

Last Updated ( Tuesday, 26 July 2011 )
 
< Prev   Next >
joomla template by Joomlashack
joomla template by Joomlashack
   

Free Joomla Templates By Joomlashack