joomla template by Joomlashack

Valikko

Koti
Henkilötietoja
Kuvia
Linkit
- - - - - - -
Blogi
- - - - - - -
Ota yhteyttä
Kirjaudu
joomla template by Joomlashack
Metsässä ja vesillä PDF Print E-mail
Written by Juha Liesilinna   
Wednesday, 27 July 2011

Marjojen metsästystä Pahalla maalla

Aamulla tukevan aamupalan jälkeen pakattiin optimistisesti kahdeksan ämpäriä ja pöoimurit auton kyytiin ja lähdettiin metsästämään mustikoita ja lakkoja Paha maa nimisen alueen suunnalta.

Image

Nelisen tuntia rylkyttiin metsässä eri paikoilla ja tuliaisina oli melekin ämpärillinen erittäin roskaisia mustikoita ja melkein kaks desilitraa lakkoja. Millähän ne thaimaalaiset marjanpoimijat meinaa lentolippunsa maksaa jos muuallakaan ei tämän enempää kamaa metsissä löydy?

Image

Pienen tihkusateen jälkeen tultiin takaisin majoitukselle. Eeva ja Asko päättivät lähteä vielä tiedusteluretkelle toiseen suuntaan, Eila alkoi siivoamaan mustikoita ja poikien kanssa mentiin ongelle järvelle. Turre päätti käyttää aikansa kaikkein hyödyllisemmin ja vetäytyi nukkumaan. Ei sitten sitä kalaakaan tullut...


Image

Illemmalla sitten käytiin uudelleen kalassa, vedettiin viehettä koko lätäkön ympäri ja tällä kertaa otti hieman paremmin. Muutama kivan kokoinen ahven ja parikiloinen hauki! Kummipoika Juuso oli mun kanssa toisessa kanootissa ja sai aika napakkaa videomateriaalia tapahtuneesta.

Image

Image 

Loppuillasta sitten paisteltiin lettuja ja saunottiin. Huomenna kai taas samankaltainen päivä

Last Updated ( Thursday, 28 July 2011 )
 
< Prev   Next >
joomla template by Joomlashack
joomla template by Joomlashack
   

Free Joomla Templates By Joomlashack